Inloggen
home > kalender > detailweergave
Dit is aan u gericht.
Anonieme Homepage
Webinar "Digitaal wanneer het kan en face-to-face wanneer nodig"
Toelichting:

Met technologie uit de e-commerce kun je gebruikersprofielen bouwen om in het sociale domein beter aan te sluiten op de wensen en behoeften van de klant.  Door face-to-tace contact te ondersteunen met begeleiding via app, sms, email en website geef je klanten meer aandacht op maat. Hoe doe je dat? Dat vertelt Arjan van Liere, oprichter van 8TING tijdens het webinar ‘Digitaal wanneer het kan en face-to-face wanneer nodig’ op woensdagmiddag 7 november van 15.00 tot 16.30 uur.

 

Je hoeft niet naar Utrecht of Amersfoort te reizen, maar kunt vanuit je werkkamer of thuis via een link inloggen en deelnemen aan dit interactieve webinar. Je ziet Arjan van Liere en gespreksleider Greet Bouman op je scherm, afgewisseld met Arjans PowerPointpresentatie. Via je mobiele telefoon kun je vragen stellen of je in de discussie mengen. Je vragen en opmerkingen verschijnen dan in de PowerPointpresentatie van Van Liere.

Heb je op die middag een andere verplichting? Dan kun je het webinar op een ander tijdstip als uitzending bekijken. Ook managers en medewerkers van je organisatie kunnen dat doen.

Van Liere vertelt hoe hij vier jaar geleden in Enschede met 8TING van start ging. Doel van 8TING is ‘met mens en technologie een revolutie in het sociale domein teweeg te brengen. Waar in het sociale domein de mens vaak ondergeschikt aan de structuur gemaakt wordt, gebruikt 8TING technologische middelen in dienst van de mens. Daardoor kunnen veel zaken in het sociale domein flexibeler, effectiever, efficiënter en vooral met meer aandacht voor het individu.’

8TING is een idealistische organisatie die gemeenten wil helpen om ‘zoveel mogelijk mensen bij de maatschappij te betrekken en weer in beweging te krijgen. Zo effectief, efficiënt en menselijk mogelijk. 8TING gelooft dat dit alleen kan door mensen in hun kracht te zetten. Via persoonlijke en positieve begeleiding. Pas dan zijn mensen met een afstand tot de maatschappij klaar om ook echt weer mee te doen.’

Arjan van Liere zet in zijn webinar uiteen hoe je aan data voor gebruikersprofielen komt en hoe je een optimale balans van digitale en face-to-face hulpverlening bereikt. Maar ook hoe je data kunt gebruiken om je bedrijfsprocessen bij te sturen en te optimaliseren. Hij verduidelijkt die aanpak met concrete voorbeelden van de aanpak van eenzaamheid en die van schuldenproblematiek.

 

Welke vraag of vragen zij jij nu al aan Arjan van Liere willen stellen? Mail die naar keesneefjes@verdiwel.nl en dan neemt hij ze mee in de voorbereiding van de webinar!

Nadere info – waaronder de link - volgt!

 

 

Soort:
  Uitnodiging
Locatie:Je eigen kantoor of thuis!
Startdatum: 7 november 2018  Aan Outlook toevoegen
Starttijd:15:00
Eindtijd:16:30