Inloggen
home > kalender > detailweergave
Dit is aan u gericht.
Anonieme Homepage
Webinar Voldoen aan en goed gebruik maken van AVG
Toelichting:
  • Hoe voldoe je aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming?
  • En wellicht nog interessanter: hoe maak je daar goed gebruik van?

Deze vragen staan centraal in het Verdiwel webinar op 18 juni waarin Albert-Jan Vosmeijer optreedt  als inleider. Daarbij zal hij speciaal aandacht besteden aan de vraag hoe je in samenwerkingsverbanden met de AVG omgaat. Bovendien presenteert hij een aantal concrete cases.

Er zijn leden die zelf bezig zijn met vraagstukken rond de AVG. Er zijn er ook die dat hebben gedelegeerd naar een andere medewerker. Geef de uitnodiging in dat geval aan haar of hem door!

Vosmeijer wil zo goed mogelijk aansluiten bij jullie vragen.  Die kun jij – of je manager/medewerker – per ommegaande stellen via keesneefjes@verdiwel.nl

Deelnemers kunnen live via whatsapp vragen aan Albert-Jan Vosmeijer stellen. Doe je mee?

 

Albert-Jan Vosmeijer

Vosmeijer heeft meer dan 25 jaar ervaring  op het gebied van privacy (AVG) opgedaan bij verschillende organisaties, onder andere in de welzijnssector. Hij helpt organisaties met het realiseren van praktische oplossingen die afgestemd zijn op de specifieke situatie en wensen van de betreffende organisatie. Dat kan bijvoorbeeld gaan om antwoorden op vragen over de AVG, opstellen van documenten, verzorgen van een training of workshop, ondersteuning bij datalekken en verwerkersovereenkomsten. 

 

Balans digitaal en face-to-face

Op 7 november 2018 organiseerde Verdiwel voor het eerst een webinar. Inleider was toen Arjan van Liere van 8TING, die een inleiding verzorgde over de juiste balans tussen digitale face-to-face contacten in het sociaal werk. De uitzending werd live door zo’n 25 aangeslotenen bekeken. Het werkelijk aantal kijkers ligt hoger, want we weten dat Jan van de Venne samen met zijn managers keek. Inmiddels is de uitzending 184 keer bekeken door – wie weet – meer dan 200 leden en managers/medewerkers van hun organisaties. Terwijl aan bijeenkomsten gemiddeld 30 leden deelnemen. Voor Verdiwel biedt het webinar de mogelijkheid van een mooie balans tussen digitale en face-to-face contacten.

Locatie: 
Startdatum: 18 juni 2019  Aan Outlook toevoegen
Starttijd:15:00
Eindtijd:16:30