Uw account is nog niet geactiveerd.

terug naar overzicht

Verdiwel webinar ‘Gemeenschapsgericht Leiderschap’

foto-webinar Impressie
Op vrijdag 9 juni jl. vond vanuit het hoofdkantoor van Versa Welzijn in Bussum een live uitzending plaats over ‘gemeenschapsgericht leiderschap in het sociaal werk’. Met niemand minder dan Birgit Oelkers (community builder en auteur van het boek Een lonkend perspectief, zo sterk als een vuurtoren), Milja Kruijt (betrokken inwoner en initiatiefnemer van coöperatie Delfshaven) en onze Verdiwel-leden Anita Keita (bestuurder bij Versa Welzijn) en Marije Eillebrecht (bestuurder bij Malkander).

 

Het was een inspirerend webinar over de stem van inwoners en de agenda van de wijk aan de bestuurstafel. En de noodzaak daarvan voor het voortbestaan van sociaal-werkorganisaties en hun bestuurders. Over de vraag of bestuur in het sociaal werk nu echt radicaal anders moet en wat dat dan betekent, maar ook wat dit vraagt van jou als directeur of bestuurder.
Met 25 live kijkers, ruim 100 keer na afloop bekeken gasten en diverse enthousiaste reacties van collega’s is dit met recht een succesvol webinar te noemen!

Uitzending gemist?
Klik hier voor de verkorte versie.

(Leden van Verdiwel kunnen ook de lange versie bekijken.)

De voordelen van Verdiwel

Waarom lid worden

  • Kennis
  • Ervaring
  • Intervisie
  • Expertise
  • Versterking van de kwaliteit van besturen in het sociaal werk
Meer informatie