Agenda

 1. Verdiwel Webinar 'Collectieve wijsheid, de grootste uitdaging van bestuurlijke vernieuwing'

  Online - 11:00 tot 12:00
 2. Verdiwel Najaarsworkshop: Verdiwel ALV en Comenius leiderschapsprogramma ‘Wijsheid in de complexiteit van het sociaal werk’

  De Observant, Amersfoort - 09:30 tot 17:00
 3. Verdiwel College 'Beweging in Leiderschap en Nieuw Organiseren'. Rijnlandse principes en morele uitgangspunten voor moedige bestuurders.

  De Observant, Amersfoort - 13:00 tot 16:00
 4. Verdiwel Webinar 'Twijfel in de Boardroom. De bestuurder en toezichthouder'

  Online - 11:00 tot 12:00

Onze activiteiten

Verdiwel organiseert jaarlijks ten minste vier face-to-face bijeenkomsten: de Verdiwel Lezing tussen de gangen van een goed diner, de Voorjaarsworkshop en de Najaarsworkshop, die beide een hele dag duren. En het Verdiwel College. Daarnaast organiseren we vier webinars. En een aantal laagdrempelige Verdiwel Labs, afhankelijk van de behoefte van leden. In Verdiwel Labs kunnen leden in groepen van maximaal twaalf deelnemers gedachten en ervaringen uitwisselen via Teams. Omdat veel gedeelde informatie vertrouwelijk is, krijgen alleen de deelnemers een verslag van zo’n sessie. Verdiwel heeft een nieuwsbrief die aan een nieuwe website is gekoppeld.
Natuurlijk neemt Verdiwel de coronavoorzorgsmaatregelen in acht. Dat kan betekenen dat geplande face-to-face bijeenkomsten digitaal worden georganiseerd.

De voordelen van Verdiwel

Waarom lid worden

 • Kennis
 • Ervaring
 • Intervisie
 • Expertise
 • Versterking van de kwaliteit van besturen in het sociaal werk
Meer informatie