Uw account is nog niet geactiveerd.

terug naar overzicht

Verdiwel College en afscheid Kees Neefjes

olympus-digital-camera-3 Nieuws
Vrijdag de 11e van de 11e was een bijzondere Verdiwel-dag.

Hij begon met een interessant college van Kees Kraaieveld over manieren om de mentale kracht van de samenleving, onze organisaties en onszelf te vergroten. En om in het contact met de ander – waar je ook bent: op school, op straat of op het werk – aandacht te hebben voor hoe het echt met iemand gaat. Kees benadrukte het belang van naar elkaar omkijken en de onschatbare waarde van het sociaal werk voor de samenleving en voor mentale vooruitgang.

Vervolgens vertelde Demy van Run gepassioneerd hoe zij als jongerenwerker het verschil in het leven van jongeren maakt en het belang van het sociaal werk daarbij. 

Ten slotte het klapstuk van de dag: de afscheidsreceptie van onze bevlogen beleidssecretaris Kees Neefjes. Kees kwam bij Verdiwel binnen als Ma Flodder en werd tijdens zijn afscheidsreceptie door alter ego Dolly Bellefleur zijn pensioen ingezongen.

Kees heeft maar liefst 27 jaar voor Verdiwel gewerkt. Oprichters, (oud-)leden, collega’s en samenwerkingspartners waren aanwezig om Kees uit te zwaaien. Eenieder die een bijdrage geleverd heeft aan dit mooie afscheid en die betrokken is bij Verdiwel: dank daarvoor! En nog eenmaal: Kees, bedankt!

Wil je meer weten over de beroepsvereniging voor bestuurders van Sociaal Werk? Neem gerust contact met ons op via een mail naar Monique Kuik

De voordelen van Verdiwel

Waarom lid worden

  • Kennis
  • Ervaring
  • Intervisie
  • Expertise
  • Versterking van de kwaliteit van besturen in het sociaal werk
Meer informatie