Uw account is nog niet geactiveerd.

terug naar overzicht

Verdiwel op koers met nieuwe voorzitter!

foto-marieke-voogt-zittend-kleur Nieuws
Met trots delen wij mee dat Marieke Voogt per 2 juni is benoemd als voorzitter van Verdiwel.

 

Marieke is directeur-bestuurder van Welzijn Lelystad en al zo’n twintig jaar werkzaam in het sociaal domein. Zij is een daadkrachtige verbinder met sterk politiek inzicht die floreert bij verandering! “Ik ben ervan overtuigd dat een sterke sociale basis nodig is voor het realiseren van een leefbare en betaalbare samenleving,” aldus Marieke. Juist deze combinatie van idealist en realist maakt haar tot een voorzitter waarmee Verdiwel een goede koers kan uitstippelen en aanhouden. 

Daarnaast zijn per 2 juni Marcel Bastiaansen (Participe) en Roland van der Heijden (Sociom) benoemd als bestuursleden; samen met de huidige leden Jorinde Klungers (Perspectief Zutphen) en René Verkuylen (DOCK) is het bestuur van onze beroepsvereniging daarmee weer compleet. 

De komende tijd gaan bestuur en leden verder met het vorm en inhoud geven van de ontwikkeling van Verdiwel als florerende, krachtige en bruisende beroepsvereniging. Verdiwel 2.0 zet daarmee koers naar een Nederlands sociaal werkland waarin de kwaliteit van de besturen nóg beter wordt. En daarmee naar een nog mooiere samenleving. 

Binnenkort stellen Marieke, Marcel en Roland zichzelf hier persoonlijk voor. 

Ben je nieuwsgierig naar wat Verdiwel voor jou kan betekenen? Of wil je wat meer informatie? Neem contact op met Monique Kuik, 06-145 91 580 (bellen of appen kan) of moniquekuik@verdiwel.nl. 

Samen werken aan #nextlevel in het sociaal werk! 

De voordelen van Verdiwel

Waarom lid worden

  • Kennis
  • Ervaring
  • Intervisie
  • Expertise
  • Versterking van de kwaliteit van besturen in het sociaal werk
Meer informatie