Uw account is nog niet geactiveerd.

terug naar overzicht

Verdiwel zoekt een nieuw bestuurslid

bestuurslid Nieuws
Vanwege het vertrek van een van de huidige bestuursleden zoeken we een nieuw bestuurslid die wil bouwen aan een modern en bloeiend netwerk met toegevoegde waarde voor haar leden, aan sterk leiderschap en de beroepskwaliteit van directeuren van sociaal werk, en daarmee ook aan een mooier en socialer Nederland. Binnen het actieve en betrokken bestuur draag je bij aan toekomstbestendig profiel en positionering van de vereniging en de modernisering van de dienstverlening naar de leden.

 

Wie zoeken we?

1. Je beschikt over ruime ervaring als directeur of directeur-bestuurder van een organisatie voor sociaal werk en hebt een visie op het leiderschap die bij deze functie komt kijken; 2. Je hebt zicht op belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en kan die vertalen naar de betekenis daarvan voor sociaal werk;
3. Je hebt goede kennis van de volle breedte van het sociale domein van hebt oog voor de diversiteit van de leden;
4. Je hebt ideeën over hoe we Verdiwel als beroepsvereniging van directeur-bestuurders en directeuren van organisaties voor sociaal werk meer het toekomstbestendig maken; 5. Je draagt actief bij aan de koers van Verdiwel en vindt het leuk om hierin verschillende rollen te pakken;
6. Je kunt Verdiwel effectief positioneren in relatie tot andere organisaties en instituties; 7. Je bent minstens een uur per week beschikbaar voor het bestuurslidmaatschap.

Reageren

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding en kunt onkosten declareren. Voor meer informatie over de vacature of over Verdiwel kun je via mail contact opnemen met Monique Kuik, de verenigingsmanager a.i. van Verdiwel. Reageren kan tot 15 februari door het sturen van een motivatiebrief en naar hetzelfde mailadres.

De voordelen van Verdiwel

Waarom lid worden

  • Kennis
  • Ervaring
  • Intervisie
  • Expertise
  • Versterking van de kwaliteit van besturen in het sociaal werk
Meer informatie