Uw account is nog niet geactiveerd.

terug naar overzicht

Webinar Twijfel in de boardroom

webinar-15-12-2023 Webinar
15 december had Niels van Tent van Ebbinge het genoegen om in gesprek te gaan met Mieke Moor, organisatiefilosoof en Gerard Boekhoff, bestuurder bij De Schoor en lid van Verdiwel. Het gesprek draaide om de impact van twijfel op besluitvorming en de kwaliteit van het gesprek met de Raad van Toezicht.

Wil je weten welke inzichten en antwoorden naar voren kwamen tijdens dit boeiende gesprek? Bekijk dan de opname van het webinar, georganiseerd door Verdiwel – beroepsvereniging voor directeuren & bestuurders in sociaal werk.

Voor 2024 zijn we druk bezig met het samenstellen van wederom een mooi aanbod dat bol staat van inzichten, kennis en inspiratie. Onze webinars, workshops en andere evenementen zullen worden verrijkt met vooraanstaande sprekers die de nieuwste ontwikkelingen en actuele thema’s in de welzijnssector belichten.

Of je nu een doorgewinterde bestuurder in de sector bent of net gestart, ons programma zal een schat aan waardevolle kennis bieden om jezelf te blijven ontwikkelen en de impact van jouw werk te vergroten.

Hou het Verdiwel aanbod in de gaten!

De voordelen van Verdiwel

Waarom lid worden

  • Kennis
  • Ervaring
  • Intervisie
  • Expertise
  • Versterking van de kwaliteit van besturen in het sociaal werk
Meer informatie